Doelgroep

Science Plus met testen op TV

Science Plus Group BV heeft een leidende rol in de Nederlandse markt op gebied van psychologische... Lees meer

INCAS3 is aandeelhouder geworden van Target Holding bv

Target Holding bv exploiteert de kennis die ontwikkeld wordt binnen het onderzoeksproject Target, dat gericht is... Lees meer

LanthioPep BV

LanthioPep, de jongste onderneming van de Houdstermaatschappij - voort gekomen uit Biomade - heeft een grote... Lees meer

 

De RUG Houdstermaatschappij richt zich op ideeën en initiatieven die afkomstig zijn van de RUG. De RUG Houdstermaatschappij ondersteunt wetenschappers die overwegen zelf een bedrijf te starten, dan wel samen met derden een bedrijfsinitiatief te starten.

De Houdstermaatschappij ondersteunt tijdens het gehele traject vanaf het uitwerken van het plan, eventuele presentatie voor financiers, opzetten van de organisatie tot aan de handtekening bij de notaris voor de formele start. Voor het vervolgtraject is veel kennis en ervaring uit het netwerk beschikbaar.

De Houdstermaatschappij kan wetenschappers eveneens ondersteunen bij het tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten met derden anders dan normale research contracten. In deze werkt de Houdstermaatschappij uiteraard nauw samen met de Transfer & Liaison Groep van de RUG.